Over Coo-kings

Passie voor eten & drinken

Over mij

Ik ben Jeroen Jansink. Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met de horeca door mijn bijbaantje in een restaurant. Ploeteren in de afwas, met de ambitie om ook in de keuken te mogen werken. De intensiteit, de spanning, de snelheid en diversiteit; ik kon niet wachten.

Na mijn opleiding tot zelfstandig kok en enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de keuken van diverse restaurants is mijn passie voor het koken verder ontwikkeld en ben ik klaar voor de volgende stap. Ik haal voldoening aan het zo mooi mogelijk dresseren van een bord, het zo snel en goed mogelijk uitserveren van alle tafels. De nauwe samenwerking met collega’s en interactie met de gast, in één woord geweldig!

Jeroen Jansink

“Verassende smaakcombinaties vind ik het tofste!

Na de HAVO-opleiding heb ik bewust gekozen voor de opleiding tot zelfstandig kok. Gedreven door mijn passie voor de gastronomie en horeca heb ik ervaring opgedaan in diverse restaurants. Het mooie aan voeding vind ik het stukje verbintenis, gezelligheid en saamhorigheid dat ik met passie wil overbrengen bij jou thuis.

Contact opnemen?