Werkwijze

Jouw locatie, onze creatie

Na een aanvraag

Zodra je interesse hebt in het inschakelen van Coo-kings kan je een aanvraag indienen via het contactformulier of contact met mij opnemen via de Facebook Chat (rechts onder in beeld).

Nadat ik je aanvraag heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om kennis te maken en indien gewenst samen om tafel te gaan zitten. Daarnaast gaan we samen ontdekken wat de wensen en mogelijkheden zijn (denk bijvoorbeeld aan allergieën etc. en de manier waarop wij deze kunnen vervullen). Vervolgens kan ik een suggestie in het menu doen maar een ‘Chef’s choice’ (verassingsmenu) is ook mogelijk.

Bijpassende dranken en de tafel dekken behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen of het aan mij over te laten.

Omdat ik met dagverse producten werk en het menu bij ieder verschillend is, stellen we samen een passende offerte op.

Hoe gaan we aan de slag?

Voorbereidingen

Nadat het menu bekend is en eventueel een wijnarrangement is geselecteerd, ga ik in mijn eigen keuken aan de slag met de eerste voorbereidingen van jouw heerlijke maaltijden.

Laatste voorbereidingen

Ik zorg dat ik 1 uur voor de aanvang van het diner bij je thuis ben. Ik kan het verloop van de lunch of diner bespreken en het geeft mij de tijd om de laatste voorbereidingen te treffen zoals het opmaken van de tafel. 

Genieten

Tijd voor jou om te genieten van jouw middag of avond. Wanneer de lunch of het diner is afgelopen, zorg ik ervoor dat de keuken weer schoon wordt achtergelaten. Wanneer alle maaltijden zijn geserveerd, zit (in overleg) mijn avond erop. Jij kan uiteraard nog verder met genieten!

Contact opnemen?